Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei camioane care trasportau ilegal lemn în Munţii Apuseni, oprite de poliţişti. Oamenii legii au confiscat 61 mc de material lemnos

pol

Publicat

Poliţiştii din Cîmpeni şi angajaţi ai Ocolului Silvic Valea Arieşului au depistat în trafic, sâmbătă, trei camioane încărcate cu lemn, ai căror şoferi nu au putut prezenta acte de provenienţă a mărfii. Au fost amendaţi şi lemnul a fost confiscat.

Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni, împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Valea Arieşului au organizat, sâmbătă, 10 august, o acţiune de prevenire şi combatere a delictelor silvice, în cadrul Planului comun de acţiune „Scutul Pădurii”.

Cu această ocazie, a fost depistate în trafic 3 camioane, încărcate cu cantitatea totală de 61 mc material lemnos de esenţă răşinoasă, pentru care, conducătorii auto nu au putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Faţă de cei trei conducători auto a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate