Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei căsuțe festive vor completa atmosfera Parcului Sărbătorilor de Iarnă de la Alba Iulia. Primăria a demarat procedura de achiziţie

Publicat

casute iarna Pregătirile pentru Sărbătorile de Iarnă sunt în toi la Alba Iulia. Cei care ajung în Cetatea Alba Carolina vor avea un loc călduros în care să se bucure de un pahar de vin fiert și turta dulce cu gust de scorțișoară, pentru că Primăria Alba Iulia va pune trei căsuţe la dispoziția celor care doresc să-și comercializeze produsele.

Administraţia locală a demarat procedura de achiziţie a acestor chioşcuri, pentru care persoanele interesate pot depune oferte până în 10 noiembrie, iar ulterior acestea vor fi închiriate celor care vor să comercializeze produse.

Piața Cetății se transformă în fiecare iarnă în Parc de Sărbătoare. Anul acesta, deschiderea parcului va avea loc în data de 1 decembrie și va fi funcțional până în 1 februarie 2017.

În incita parcului va funcționa, ca în fiecare un, și un patinoar artificial, o scenă și un brad de Crăciun.

Pentru ca atmosfera de sărbătoare să fie completă, în incinta parcului vor fi amplasate chioșcuri din lemn destinate desfășurării activităților de alimentație publică, comercializarea produselor de artizanat și produse industriale de sezon.

O parte parte din aceste chioșcuri vor aparține comercianților care doresc să-și desfășoare activitatea pe cheltuiala proprie, iar altele vor fi amplasate de Primăria Alba Iulia și vor fi date spre închiriere.

În cadrul procedurii de achiziţie a celor trei căsuţe festive, ofertele se depun până la data de 10 noiembrie pe www.e-licitatie.ro, la rubrica Proceduri de atribuire – Cumpărări directe – Catalog de produse/ servicii/ lucări.

Toți cei interesați își vor posta oferta în Catalogul Electronic SEAP, cu denumirea Căsuțe festivități iarnă amplasate în Parcul Custozza- municipiul Alba Iulia.
Autoritatea contractantă va selecta oferta cu prețul cel mai scăzut. Nerespectarea denumirii poate duce la imposibilitatea selectării de către autoritatea contractantă a ofertelor.

VEZI Document_atribuire_casute – Caiet de sarcini.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax