Connect with us
Publicitate

AIUD

Trei cazuri de infectare cu COVID, în comuna Unirea. Primarul comunei: Persoanele în cauză au fost internate și au o stare bună

Publicat

Primăria Unirea a anunțat pe contul de Facebook al instituției că în comună au fost confirmate trei cazuri de infectare cu noul coronavirus. Toate cele trei persoane au fost internate și au o stare bună. 

Alte 7 persoane au fost izolate la domiciliu. Este vorba despre membri ai familiilor celor trei persoane pozitive, care au fost și ei testați, iar rezultatele au fost negative.

În comună mai sunt alte 20 de persoane izolate la domiciliu, recent întoarse din srăinătate.

”În continuare, vă rugăm să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și a celor din jur. Stim că este o perioadă dificila pentru toti, dar vă rugăm să respectați recomandările: purtati masca de protectie în spațiile închise, păstrați distanța de 1,5 metri față de ceilalți, respectați regulile de igienă” a transmis primarul comunei Unirea, Gheorghe Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax