Connect with us
Publicitate

SPORT

Trei clasări pe podium pentru boxerii de la CS Unirea Alba Iulia

Publicat

În perioada 24-30 octombrie, la Câmpulung Muscel, s-a desfăşurat Concursul Naţional de Toamnă la Box pentru Juniori, competiţie la care CS Unirea Alba Iulia a fost reprezentat de trei sportivi, însoţiţi de antrenorul emerit Nicolae Paştiu.

Sportivii au avut evoluţii foarte bune, dar lipsa antrenamentelor într-un ring de box şi-a pus amprenta negativă asupra acestora. Atât conducerea clubului, cât mai ales sportivii şi antrenorul au nevoie, acum mai mult ca oricând, de sprijinul autorităţilor locale şi al unor firme, pentru amenajarea sălii de box, situată în apropierea Liceului Sportiv.

La categoria 63 kilograme, sportivul Florin Nicula (elev la Colegiul „Dorin Pavel”) s-a clasat pe treapta a treia a podiumului, după ce în semifinale a pierdut dramatic pe final, în faţa unui sportiv de la Dinamo. La categoria +80 kilograme, sportivul George Pogîrîşteanu, elev la aceeaşi unitate de învăţământ, s-a clasat pe treapta a doua a podiumului de premiere.

La categoria 46 kilograme, Ioan Pleş, elev la Şcoala Generală Berghin, a reuşit de asemenea să urce pe a treia treaptă a podiumului de premiere. „Avem încredere că această ramură sportivă poate renaşte şi poate avea reprezentanţi la nivel european şi mondial, doar că sportivii au nevoie de sprijin şi de condiţii de pregătire pe măsura muncii lor”, a declarat reprezentantul CS Unirea, Marius Anghel, într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax