Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei decese cauzate de COVID-19 în județul Alba. Doi bărbați și o femeie au pierdut lupta cu virusul

Publicat

Au fost înregistrate alte trei decese cauzate de COVID-19 în județul Alba. Este vorba despre doi bărbați și o femeie care sufereau de multiple afecțiuni. 150 de persoane au decedat de la începutul pandemiei de COVID-19 în județul Alba. 

Femeie, 77 de ani din Cricău, confirmată cu coronavirus și internată pe 31 octombrie. A decedat în aceeași zi: stop cardiorespirator, bronhopneumonie cu coronavirus, insfuficiență respiratorie acută. Avea multiple afecțiuni.

Bărbat, 87 de ani, din Sebeș: internat pe 13.10 și confirmat cu COVID-19 pe 14 octombrie. A decedat pe 31 octombrie: stop cardiorespirator ireversibil, insuficiență respiratorie acută, infecție COVID-19, brohnopneumonie. Suferea și de alte afecțiuni.

Bărbat, 63 ani, din Sebeș, confirmat cu COVID-19 pe 27 octombrie, internat pe data de 28 la Spitalul din Sebeș. A decedat pe 1 noiembrie: stop cardiorespirator ireversibil, penumonie coronavirală, insuficiență respiratorie, infecție SARS COV 2. Avea multiple afecțiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax