Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei decese în județul Alba cauzate de COVID-19. Doi bărbați și o femeie au pierdut lupta cu virusul

Publicat

Au fost înregistrate încă trei decese cauzate de COVID-19, în județul Alba. Este vorba despre doi bărbați și o femeie. În total, de la începutul pandemiei 138 de persoane au pierdut lupta cu virusul. 

Bărbat, 75 de ani din Galda de Jos, internat pe 22 octombrie pe secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, confirmat cu coronavirus pe 23 octombrie. A decedat pe 27 octombrie: stop cardiac, infecție SARS-COV-2, bronhopneumonie acută. Avea multiple afecțiuni.

Femeie, 87 de ani, din Sebeș. confirmată cu COVID-19 pe 23 octombrie, internată în data de 24 octombrie pe secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia. A decedat în data de 30 octombrie: stop cardiorespirator, bronhopneumonie SARS COV 2, insuficiență respiratorie. Suferea de multiple afecțiuni.

Bărbat de 68 de ani din Alba Iulia, confirmat pe 9 octombrie cu coronavirus, internat pe 11 octombrie, la Aiud apoi transferat la ATI la Alba Iulia. A decedat pe 29 octombrie: stop cardiorespirator, bronhopnumonie, insuficiență respiratorie. Avea afecțiuni mulptiple.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax