Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Trei dosare penale pentru amenințare. Un bărbat din Doștat și-ar fi agresat fiii. La Poiana Vadului doi frați și-au amenințat sora

Publicat

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi agresat fiii. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, pentru violență în familie.

Și în Câmpeni, polițiștii  au făcut dosare penale pentru amenințare pentru doi frați din Poiana Vadului și Sibiu.

Joi, polițiștii din Sebeș au fost sesizați de către un tânăr de 17 ani, din comuna Doștat, cu privire la faptul că atât el, cât și fratele său, de 22 de ani, ar fi fost agresați de către tatăl lor.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbatul, în vârstă de 46 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție  provizoriu, pentru o perioada de 5 zile. Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie.

Polițiștii din Câmpeni au fost sesizați joi prin 112, de către o femeie, de 51 de ani, din comuna Poiana Vadului, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi fost amenințată de către frații săi.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de doi bărbați, unul de 56 de ani, din comuna Poiana Vadului, iar celălalt de 52 de ani, din municipiul Sibiu, polițiștii au emis ordine de protecție  provizorii, pentru o perioadă de 5 zile, fiindu-le interzis să se apropie de sora lor.

Pe numele lor, au fost întocmite dosare penale, pentru amenințare.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax