Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Trei drumuri importante din județul Alba vor intra în reparații. Vezi zonele vizate când încep lucrările

Publicat

YouTube video

Până în toamna acestui an, mai multe drumuri din județul Alba intră în reabilitare. Este vorba despre DN14 B, care face legătura între Blaj și Copșa Mică, DN74, care leagă județul Alba de Hunedoara, în Munţii Apuseni și DN 75 de la Buru spre Arieșeni.

„În urma întâlnirii pe care am avut-o la Blaj cu ministrul Dan Șova, am discutat despre alocarea de fonduri pentru DN14B, acei 13 km de drum de la ieșirea din Blaj până la limită cu județul Sibiu spre Copșa Mică, solicitare venită în mod special din partea companiei Bosch, pentru că au nevoie de drumuri pe care să-și aducă materialele și pe care să-și scoată producția. Licitația a avut loc și a fost câștigată de o firmă din Alba, nu s-a semnat deocamdată contractul de execuție, întrucât banii vor fi alocați, potrivit declarațiilor ministrului Șova, în luna august după rectificare bugetară care va avea loc în 31 iulie. Licitația este făcută, adjudecată fără contestație, așteptăm ca să demarăm lucrările și până în toamnă să fie finalizat acest tronson de drum”, a declarat vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman, prezent luni la conferința de presă a PNL Alba Iulia.

Liberalul a precizat că se dorește modernizarea DN 74 și DN 75, pe legătura cu județele Hunedoara, respectiv Bihor, iar în acest sens înaintat o adreasă la care a primit o confirmare potrivit căreia vor fi alocate fonduri pentru modernizarea acestor drumuri.

„Am înaintat o adresă pentru DN 74 și DN75. Așa cum știți, în ultimii 20 de ani, pe cele două drumuri din Munții Apuseni, de la Șard la ieșire spre Hunedoara și de la Buru spre zona Arieșeni, spre județul Bihor practic nu s-a intervenit niciodată la modul serios, s-au făcut doar petice și mici reparații cu covor asfatic. Din discuțiile cu domnul ministru am obținut promisinea ca în acest an, după rectificare, să fie alocați bani. Nu știm dacă vom avea modificare completă, dar cu siguranță vom avea o o parte de reciclare și de turnare de covor asfaltic. Dacă banii vor fi alocați după rectificare, lucrările vor începe în toamna acestui an”, a declarat Florin Roman.

Acesta a adăugat că, potrivit informațiilor primite, se va turna covor asfaltic, săptămânal, pe câte aproximativ 20 kilometri.

Foto: arhivă

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. cocolino

    luni, 15.07.2013 at 21:55

    Tipic d-lui Roman ! Daca ? Rusinea PNL -ului !

  2. Liviu Virciu

    marți, 16.07.2013 at 06:30

    Cocolino, fii seros. Ziaristul Florin Roman chiar se zbate pentru probleme majore ale judetului. Nici eu nu am crezut ca va face ceva bun pentru Alba cand a fost numit in functia de vicepresedinte CJ Alba. Roman e o surpriza placuta pentru mine. Chiar il surclaseaza pe Dumitrel. Roman ii da lectii de administratie lui Dumitrel . Si chiar lui Hava. Se ocupa de probleme majora. Nu doar de pavele si muzeie la sate.
    Felicitari Florin Roman !

    • McGigi

      miercuri, 17.07.2013 at 12:11

      Liviu Virciu, esti, probabil, membru PNL sau sustinator USL. Roman e invizibil, e inodor, incolor si, mai ales, insipid. Nu e singurul – e un an comod, dupa alegeri, deci e relaxare totala din partea tuturor alesilor. Roman e in ton cu Dumitrel, cu Hava, cu orice „reprezentant” pe care l-ai ales. Nu e o surpriza placuta – de fapt, nu e nici macar o surpriza punct. E inobservabil.

  3. alexandru

    marți, 16.07.2013 at 09:14

    si intreb si eu: daca rectificarea bugetara va fi facuta in sens negativ?adica taierea cheltuilelilor?zic si eu asa.ca deocamdata nu gasim 1 milion de lei pt bazinul olimpic, de unde gasim milioane d eeuro pentru aceste drumuri?
    domnul florin roman ramane un personaj exotic al politicii locaLE ALBAIULIENE.TOATE ACESTE PROMISIUNI si declaratii se vor intoarce impotriva lui in campania electorala.

  4. clau

    miercuri, 17.07.2013 at 02:29

    De la Buru la Arieseni e dezastru , circul des pe acest sector… de multe ori intalnesc straini care probabil nu le vine a crede unde au ajuns… Stau si ma uit la jud Cluj, e drept cv mai mare decat AB da au toate conditile, in schimb in judetul nostru DEZASTRU, cat despre domnul HAVA tot respectul

  5. Pingback: FOTO: Stadiul lucrărilor de modernizare a DN14B, ieşirea din Blaj spre judeţul Sibiu, verificat de reprezentanţii CJ Alba | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax