Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei fapte grave comise într-o singură noapte l-au adus după gratii pe un bărbat din Alba: De la incendiere la condus beat

Publicat

Un bărbat a fost recent trimis în judecată pentru trei capete de acuzare. Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară la Judecătoria Sebeș, în data de 10 iunie 2024. 

Bărbatul se află în arest preventiv, pentru trei fapte comise într-o singură noapte.

Noaptea care l-a adus după gratii pe bărbat

Prima menționare a magistraților în dosar privind faptele bărbatului este din seara de 14 aprilie 2024. Atunci, în jurul orei 22.30, în timp ce conducea un autoturism a fost tras pe dreapta de polițiști, pe raza localității Laz.

Deoarece mirosea a alcool polițiștii au vrut să îl testeze cu aparatul etilotest, dar refuzat acest lucru. Drept urmare s-a ales cu un dosar penal pentru refuzarea sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Apoi, în jurul orei 1.30, a fost oprit iar de polițiști. Bărbatul se afla tot la volanul mașinii, dar avea permisul suspendat după fapta de la ora 22.30. Polițiștii i-au întocmit un nou dosar penal.

Noaptea acestuia s-a terminat în jurul orei 2.00, după ce s-a dus în fața porții unei persoane și i-a incendiat mașina.

Drept urmare bărbatul a fost arestat preventiv, iar în acest moment încă se află sub această măsură la Penitenciarul Aiud.

Bărbatul va fi judecat pentru cele trei capete de acuzare, însă momentan nu a fost fixat un prim termen de judecată.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax