Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei femei din Abrud şi Zlatna, prinse în flagrant de poliţişti. L-au şantajat pe un bărbat în schimbul unor ritualuri de căsătorie şi alungare a „duhurilor rele”

Publicat

Alungarea „duhurilor rele” nu au funcţionat pentru trei femei din Abrud şi Zlatna, care sunt cercetate pentru înşelăciune şi şantaj. Acestea ar fi cerut unui bărbat din localitate peste 43.000 de lei în schimbul unor ritualuri ce urmau să-l ferească de necazuri şi care ar fi condus la căsătorie. Pentru probarea activităţii infracționale a celor trei femei, poliţiştii din Abrud au realizat un flagrant într-un local din Alba Iulia, unde cele trei suspecte au fost reţinute.

Luni, poliţiştii din Abrud au luat măsura reţinerii faţă de cele trei femei care ar fi comis fapte de înşelăciune şi şantaj asupra unui bărbat din Abrud. Femeile i-au cerut peste 43.000 de lei şi i-au promis că vor alunga „duhurile rele”, dar şi că se va căsători.

Poliţiştii din Abrud au fost sesizaţi de către bărbatul în vârstă de 57 de ani, din Abrud, cu privire la faptul că a fost victima unor infracțiuni de înşelăciune şi şantaj, comise de S.A.M., de 36 de ani, din Abrud, B.A., de 67 de ani, din Zlatna şi S.A.C., de 48 de ani, din Zlatna.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada decembrie 2013 – mai 2014, victima a avut o relaţie de prietenie cu S.M.A., pe care a împrumutat-o cu suma de 4.200 de lei, bani ce nu i-au mai fost restituiţi.

Ulterior, femeia, în complicitate cu B.A. şi S.A.M., au obţinut de la victimă suma de 43.700 de lei, reprezentând contravaloarea unor ritualuri care ar fi condus, în cele din urmă, la căsătoria dintre victimă şi S.M.A. dar şi la alungarea „duhurilor rele”.

Pentru încheierea tuturor ritualurilor, victimei i-a mai fost cerută suma de 11.400 de lei a căror neplată ar fi condus la „abaterea unor necazuri mari” asupra sa şi a familiei sale.

În cele din urmă, bărbatul a realizat că este victima unor infracţiuni şi a cerut ajutorul poliţiei.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor trei femei, luni, poliţiştii din Abrud au realizat un flagrant, într-o locaţie de pe raza municipiului Alba Iulia, unde victima împreună cu una dintre femei stabilise întâlnirea în care urma să fie predată suma de 11.400 de lei.

Faţă de cele trei femei, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de înşelăciune şi şantaj.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax