Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei femei din Teiuș, amendate de polițiștii locali după ce au aruncat gunoaie și au scuipat coji de seminte în parcurile din oraș

Publicat

Trei femei din Teiuș au fost amendate cu 1.800 de lei de polițiștii locali, după ce au aruncat ambalaje și au scuipat coji de semințe pe jos, în parcurile din oraș. la voia întâmplării și au scuipat coji de semințe pe jos. 

„Pornind de la dorinta marii majorități a teiușenilor de a avea un oraș curat, poliția locală Teiuș a depistat trei persoane de sex feminin din oraș care în total dispret față de noi toți, murdăresc parcurile orașului aruncând la voia întâmplării ambalaje și scuipând coji de semințe pe jos, deranjând pe toată lumea!

Polițiștii locali teiușeni au aplicat numitelor Ț.V. , S.E.-P. și Ș.L., amenzi în cuantum de 1800 lei!

Nu ezitați să sesizați astfel de acte ce ne afectează pe toți, poliției locale Teiuș, telefon 0726.128938 respectiv, Primăriei Teiuș, telefon 0258.851101”, au scris miercuri reprezentanții Primăriei Teiuș, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax