Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei firme de exercițiu de la Colegiul Economic din Alba Iulia, la Târgul Internațional din Ungaria

Publicat

diplome

Trei firme de exercițiu de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia au participat la prima ediție a Târgului Internațional al Firmelor de Exercițiu din GYŐR, Ungaria, desfășurat în data de 14 decembrie. Firmele de exerciţiu participante, Fresh Event SRL (prof. coordonator Furdui Amalia), White Lady SRL (prof. coordonator Popa Victoria), Happiness SRL (prof. coordonator Cetean Emil) au realizat tranzacţii şi au participat la întâlniri de afaceri cu participanţii altor firme de exerciţiu din Ungaria, Austria, Cehia, Slovenia și România.

În cadrul târgului s-au desfășurat următoarele competiții: cel mai bun expozant străin, cea mai bună firmă, cel mai bun stand, cel mai bun negociator, cel mai bun coordonator, cel mai bun catalog. Activitatea de relații publice desfășurată în cadrul târgului a fost recunoscută de organizatori prin acordarea certificatelor de apreciere tuturor firmelor participante.

Eleva Ioana Vinersar din clasa XI B în calitate de administrator a firmei de exercițiu White Lady SRL a reușit să antreneze membri echipei în activitatea antreprenorială desfășurată în cadrul târgului internațional, obținând premiul pentru cea mai bună coordonare a echipei. Rezultatul obținut demonstrează încă o dată iniţiativa elevilor în demonstrarea competenţelor antreprenoriale dobândite în cadrul disciplinelor de specialitate.

De remarcat preocuparea permanentă a firmelor de la Colegiul Economic Dionisie Pop Marțian, Alba Iulia privind participarea la târgurile și competițiile internaționale, astfel în cadrul statisticii realizate de Europen-Pen International -Practice Enterprises Network, firmele Da Vinci Cafe SRL (prof.coordonator Beca Felicia), Yume Tours SRL (prof.coordonator Dincă Cristian), Nirvana SRL (prof.coordonator Furdui Amalia) au fost nominalizate în cadrul tranzacțiilor internaționale cu rezultate remarcabile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax