Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei firme vor asigura transportul pe 7 trasee de la Alba Iulia spre alte localități din județ, din 2024. Tarifele de călătorie

Publicat

Consilierii județeni din Alba au aprobat joi atribuirea licenţelor de traseu și tarife de călătorie, pentru trei operatori de transport.

Ofertele acestora au fost câștigătoare la procedura de atribuire a contractului de delegere a gestiunii serviciului public de transport județean de persoane.

Firmele Samflora Impex Prod SRL, Livio Dario SRL și Tur Cento Trans SRL vor asigura curse regulate pe trasee din județ, începând din 1 ianuarie 2024.

De asemenea, au fost aprobate tarifele de călătorie, cu valabilitate din 1 ianuarie 2024.

”Consiliul Judeţean Alba a aprobat prin Hotărârea nr. 41/2023 actualizarea documentaţiei care a stat la baza desfăşurării procedurii de atribuire a Contractului de delegare a serviciului public de transport judeţean de persoane prin curse regulate în aria teritorială de competenţă a UAT – Judeţul Alba, pentru cele 43 de loturi/trasee din Programul de transport judeţean pentru reţeaua de trasee din judeţul Alba, rămase neatribuite în urma desfășurării procedurilor de achiziție – Licitaţie deschisă derulate prin intermediul SEAP”, se arată în documentație.

În cadrul procedurii de atribuire au fost stabilite câştigătoare, ofertele depuse de cei trei operatori de transport rutier, pentru 7 loturi/trasee.

Traseele aprobate

Samflora Impex Prod SRL Abrud

  • Cod 01: Bistra – Câmpeni – Alba Iulia

Livio Dario SRL Alba Iulia

  • Cod 30: Alba Iulia – Blandiana – Acmariu
  • Cod 31: Alba Iulia – Coşlariu – Blaj
  • Cod 24: Alba Iulia – Meteş – Zlatna

Tur Cento Trans SRL Pericei, judeţul Sălaj

  • Cod 16: Alba Iulia – Unirea – Ocna Mureş
  • Cod 52: Cugir – Vinţu de Jos – Alba Iulia
  • Cod 56: Sebeş – Lancrăm – Alba Iulia

Tarife

Samflora Impex Prod SRL Abrud – traseu Bistra – Câmpeni – Alba Iulia

Livio Dario 

 

Tur Cento Trans

Procedura de atribuire va fi finalizată prin încheierea contractelor de delegare de gestiune a serviciului între UAT Judeţul Alba prin Consiliul Județean Alba şi operatorii de transport rutier, pe 6 ani (72 luni).

Prin HCJ Alba nr. 287/2023 au fost aprobate măsuri de urgență pentru asigurarea continuității serviciului public de transport județean de persoane prin curse regulate în județ, în perioada 1 octombrie 2023 – 31 decembrie 2023.

Una din măsuri vizează prelungirea până la data de 31 decembrie 2023 a duratei contractelor în vigoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax