Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Trei grădinițe vor funcționa pe perioada verii în Alba Iulia. Program și precizări din partea Primăriei Municipiului

Publicat

gradinita

În Alba Iulia, pe perioada verii, vor funcționa 3 grădinițe: Gradinița cu Program Normal nr. 10 în perioada 29.06 – 21.08.2020, Gradinița cu Program Prelungit nr. 16 în perioada 29.06 – 24.07.2020 și Gradinița cu Program Prelungit nr. 9 în perioada 27.07 – 21.08.2020., transmit reprezentanții Primăriei Alba Iulia într-un comunicat de presă. 

Pentru funcționarea în condiții de siguranță, respectiv pentru respectarea prevederilor Ordinului Comun 1076/4518/3936/2020 al Ministerului Sănătății, Ministerului Educației și Cercetării și Ministerului Municii și Protecției Sociale, Primăria Alba Iulia a asigurat 3.000 de măști de unică folosință pentru educatori și personalul administrativ și auxiliar, respectiv dezinfectant cu aviz biocid pentru mâini și suprafețe.

În fiecare grădiniță se va face triajul epidemiologic de către personalul Serviciului Public de Asistență Medicală al Primăriei Alba Iulia.

”Avem un program cursiv și pentru această vară, cu trei grădinițe care vor asigura programe educative și de recreere pe timpul verii, în cele mai sigure condiții și maxim de competență. Am facut tot ce putem pentru ca părinții să stea cât mai puțin îngrijorați și cu mâna pe telefon în timpul serviciului”, a precizat viceprimarul cu atribuții de primar Voicu Paul în comunicatul de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax