Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei inculpaţi din Dosarul „Ketamina”, judecaţi în stare de libertate

Publicat

În cauza cunoscută opiniei publice ca Dosarul “Ketamina”, Curtea de Apel Alba Iulia a respins, ca nefondate, recursurile formulate de Biroul Teritorial Hunedoara al D.I.I.C.O.T. şi de inculpaţii A. Macavei  şi R.S. Glăvan, împotriva încheierii Tribunalului Hunedoara, din 29.11.2010, prin care au fost admise cererile de eliberare provizorie sub control judiciar formulate de inculpaţii Oana Timiş, A.Ş. Câmpean şi D.M. Câmpean şi, respectiv, respinse cererile inculpaţilor A. Macavei şi R.S. Glăvan. Prin urmare, aceştia vor fi judecaţi în stare de libertate.

„Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă, inculpaţii Timiş O.M., Câmpean A.Ş. şi Câmpean D.M. urmând să fie judecaţi în stare de libertate, cu condiţia respectării obligaţiilor stabilite de instanţă: să nu părăsească teritoriul României decât cu încuviinţarea instanţei, să se prezinte la instanţă la fiecare termen de judecată şi ori de cate ori sunt chemaţi, să se prezinte la Poliţia desemnată cu supravegherea, conform programului de supraveghere sau ori de cate ori sunt chemaţi, să nu-şi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei, să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nici o categorie de arme, să nu ia legătura cu nici unul dintre inculpaţii din prezenta cauză sau cu martorii propuşi prin actul de sesizare, să nu comunice cu aceştia, direct sau indirect”, a precizat purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean.

Reamintim că în acest dosar sunt cercetate 29 de persoane acuzate de trafic şi consum de droguri, printre care şi fiica primarului din Haţeg, Oana Timiş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax