Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei localnici din Blaj, amendaţi de Poliţia Locală, după ce au furat flori de pe domeniul public. Au fost surprinşi de camerele video. Atenţionări de la primărie

Publicat

hot flori Trei blăjeni au fost sancţionaţi de Poliţia Locală, după ce au fost prinşi că au furat flori de pe domeniul public. Identificarea acestora s-a făcut pe baza înregistrărilor camerelor de supraveghere, „prejudiciul” fiind recuperat în totalitate, transmite Primăria Blaj.

Autorităţile avertizează că persoanele care vor fi surprinse în aceste situaţii vor fi amendate, iar identitatea acestora va fi făcută publică.

“Vasile Dumitru, de pe strada Alexandru Borza, a sustras o floare în data de 1 iunie, la ora 11.53, Anuţa Matei (foto), de pe strada Petofi Şandor, şi-a „însuşit” trei bucăţi tot în data de 1 iunie, la ora 11.58, în timp ce Ioan Gânţa, de pe strada Gării, a sustras două flori în data de 4 iunie, la ora 1.07, toate acestea de pe strada Mitropolit Vancea”, comunică reprezentanţii primăriei.

Poliţia Locală a recuperat paguba şi i-a amendat pe cei trei blăjeni cu câte 100 lei, aceştia achitând pe loc, conform legii, 50 lei.

În vizorul Poliţiei Locale se află şi alte cazuri de acest gen comise recent, în acest moment analizându-se imaginile video.

Primăria Municipiului Blaj le reaminteste cetăţenilor care sustrag flori de pe domeniul public că în centrul municipiului Blaj se află mai multe camere video. Cei care sunt prinşi vor fi amendaţi conform legii, iar imaginile video, precum şi identitatea lor, vor fi făcute publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vasili

    sâmbătă, 26.08.2023 at 12:16

    Este foarte interesant că poliția locală Blaj se ocupă de găinar și găinării.
    Ar fi mai interesant dacă în…..,,patrularea”lor prin oraș ar vedea (și ridica-amenda) mașinile parcate pe căile de acces (întrare-ieșire din blocuri) și mașinile parcate până în pereții blocurilor și gardurile caselor,obligând cetățeanul-pietonul să ocolească și să facă acest lucru pe partea carosabilă cu riscul pe care și domni de la poliție îl știu f bine (de a fi lovit).Căi de acces care într-un oraș așa zis civilizat, ar fi trebuit marcate regulamentar,dar …….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax