Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei medalii câștigate de sportivele din Alba Iulia la Campionatele Naționale de 10 kilometri Marș. Ce performanțe au reușit

Publicat

Trei sportive din Alba Iulia, Ana Rodean, Mihaela Popa (fostă Acatrinei) și Georgiana Jid au obținut trei medalii la Campionatele Naționale de 10 kilometri Marș.

De asemenea, Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia a obținut medalia de aur la proba pe echipe.

În fruntea clasamentului la categoria senioare s-a situat Ana Rodean, care a obținut locul 1 cu timpii 47:55.

Performanța ei a fost completată de colega sa, Mihaela Popa (fostă Acatrinei), care a terminat cursa cu timpii 48:13, ocupând astfel locul secund. Georgiana Jid, a reușit să se claseze pe poziția 9 în clasament.

Astfel, în total, CS Unirea Alba Iulia obținut 3 medalii, dintre care una de aur în proba pe echipe, respectiv alte două, de aur și argint, la individual. Aceasta a fost ultima competiție atletică a anului.

Antrenorul atletelor, Gabriel Avram, a subliniat că rezultatele de excepție obținute de Ana Rodean și Mihaela Popa nu sunt întâmplătoare. Acestea s-au clasat pe primele două locuri la toate Campionatele Naționale la care au participat, demonstrând astfel talentul și determinarea lor în domeniul marșului.

”Reușita CS Unirea Alba Iulia la Campionatele Naționale de 10 kilometri Marș este o confirmare a valorii și pregătirii sportivelor noastre. Performanța lor exemplară a adus clubului nostru medalia de aur la proba pe echipe, fapt ce ne onorează și ne motivează să continuăm să susținem și să dezvoltăm atletismul în Alba Iulia”, a transmis antrenorul Gabriel Avram.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax