Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei medalii la pentru CS Unirea și CSS Alba Iulia, la finala CN de Judo

Publicat

CS Unirea Alba Iulia și CSS Alba Iulia s-au întors cu rezultate notabile de la finala Campionatului Național de Judo. CSS Alba Iulia a reușit să obțină două medalii, una de aur și una de argint, iar CS Unirea a obținut o medalie de bronz.

Marcel Cercea a obținut aurul în întrecerea finală de la Arad la categoria 60 de kilograme, iar Cătălin Crișan a reușit să cucerească o medalie de argint. Nici CS Unirea nu s-a lăsat mai prejos la categoria 60 de kilograme, sportivul pregătit de Ioan Todor, Darius Bogdan reușind să obțină medalia de bronz.

O altă clasare notabilă a fost a Georgianei Ispir, care a obținut locul 5. ”Eu sunt mulțumit pentru că a fost foarte greu, competiția a fost grea, iar nivelul acesteia a fost ridicat. Fiecare ne dorim mai mult dar sunt trei medalii și eu cred că e bine”, a declarat Ioan Todor, antrenorul secției de judo a CS Unirea Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax