Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei medici cu domiciliul în alte localităţi, angajaţi la Spitalul Judeţean Alba primesc locuinţe în chirie de la primărie

Publicat

Doi medici angajaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU), respectiv un medic rezident la Secţia Boli Infecţioase vor primi în chirie trei apartamente cu câte două camere, dacă hotărârea va fi aprobată în şedinţa de miercuri, de consilierii locali din Alba Iulia.

Locuinţele sunt din fondul locativ de stat şi vor fi închiriate pe o perioadă de un an. Astfel, cei trei medici, care au domiciliul stabil în alte localităţi, vor avea condiţii să-şi desfăşoare activitatea la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, unitate care beneficiază de sprijinul autorităţilor locale şi judeţene pentru acordarea acestor facilităţi medicilor ale căror servicii sunt necesare. Reamintim că spitalul a încercat să angajeze de mai multe ori medici pe posturi vacante, în special pentru UPU, mediatizând posibilitatea relocării şi obţinerii de locuinţe în chirie.

Cei trei medici care ar urma să beneficieze de locuinţe sunt Anamaria Amzulescu – cu domiciliul stabil în Craiova, angajată ca medic de urgenţe la Alba Iulia, Mihaela Chirca – cu domiciliul stabil în Bucureşti, medic de urgenţe la spitalul din Alba Iulia şi Maria Hannelore Kast – cu domiciliu în Cugir, care este medic rezident la Secţia Boli Infecţioase.

Spaţiile ce sunt disponibile pentru închiriat au funcţionat ca grădiniţe şi nu au fost vândute prin licitaţie publică. Se află pe strada Poligonului, respectiv Ştefan cel Mare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax