Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei minori şi un bărbat din Cugir, prinşi de poliţişti, după ce au condus o maşină furată din parcarea spitalului. Unul dintre ei a fost reţinut

Publicat

furt masinaTrei minori și un bărbat din Cugir sunt cercetați de polițiști, în cazul unui furt de autoturism, lăsat cu cheile în contact, de către proprietarea acestuia, în parcarea spitalului din oraș. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta a furat maşina şi i-a luat „la o tură” pe cei trei minori, unul dintre ei, în vârstă de 15 ani, fiind prins la volan de poliţişti.

Poliţiştii din Cugir au depistat în flagrant delict patru tineri din Cugir care au profitat de faptul că proprietara unui autoturism l-a lăsat cu cheile în contact şi au sustras autoturismul, deplasându-se cu el pe ruta Cugir – Canciu. Unul dintre tineri a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Joi, în jurul orei 19.50, Politia oraşului Cugir a fost sesizată prin 112, de către de către o femeie din Cugir, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul ce-l lăsase neasigurat şi cu cheile în contact, în parcarea spitalului din Cugir.

Urmare a sesizării, poliţiştii din Cugir au identificat în trafic, pe strada Râul Mare din oraş, autoturismul respectiv, ce se deplasa spre Canciu.

La volanul acestuia a fost identificat un minor de 15 ani, iar în autoturism au fost identificaţi M.C.C. (33 de ani) şi alţi doi minori, de 12 şi 14 ani, toţi din Cugir.

Joi seara, în jurul orei 18.30, M.C.C. a sustras autoturismul, profitând de faptul că era neasigurat şi cu cheile în contact şi, fără a poseda permis de conducere, l-a condus până în cartierul George Coşbuc, de unde i-a luat pe cei trei minori. Ulterior, autoturismul a fost condus, pe mai multe străzi din Cugir de către M.C.C. şi de către minorul de 15 ani, care era la volan în momentul în care au fost depistaţi de poliţişti.

Faţă de M.C.C., poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de furt de folosinţă şi conducere fără permis urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax