Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei persoane arestate pentru trafic de droguri, după ce au fost prinse în flagrant la Alba Iulia. Acțiune DIICOT Oradea

Publicat

Trei persoane au fost arestate pentru trafic de droguri, după ce au fost prinse în flagrant la Alba Iulia. Vindeau 160 de grame de droguri de mare risc.

Potrivit DIICOT, în 12 ianuarie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reținerea a trei inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Măsurile preventive au fost luate după ce aceștia au fost prinși în flagrant în municipiul Alba Iulia, în timp ce comercializau cantitatea de 160 grame cristal (4-CMC, drog de mare risc)  pentru suma de 12.000 lei.

În cursul aceleași zile, judecătorul  de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor  a dispus  arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție, potrivit DIICOT.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. vasi

    luni, 15.01.2024 at 18:08

    Si pe ceilalti ce vindeu 20 kg ce s-a intamplat cu ei , pe ei nu i-au prins ? prindeti doar gainarii sa aveti ce pune la ziar, pai intreaga operatiune a costat de 10 ori mai mult decit drogurile confiscate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax