Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Trei persoane au ajuns la spital, după un scandal într-un local din Alba Iulia. Autorul conflictului a fost reţinut

Publicat

Poliţiştii au fost chemaţi telefonic, marţi, să intervină pentru aplanarea unui scandal în care au fost implicate mai multe persoane aflate într-un local public din municipiul Alba Iulia, situat pe Bd. Transilvaniei.

Patrulele de ordine publică formate din poliţişti şi jandarmi deplasate pentru intervenţie au constatat din primele cercetări efectuate că scandalul a avut loc între două grupuri, formate din câte trei persoane, cu vârste între 37 şi 40 de ani, toate din Alba Iulia, pe fondul unui conflict spontan.

Trei persoane au suferit leziuni şi au rămas internate, pentru efectuarea de investigaţii medicale în Spitalul de Urgenţă Alba, prezentând leziuni în zona feţei.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Alba Iulia sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

UPDATE: Poliţiştii l-au reţinut pe suspectul principal în cazul scandalului din local, L.G., de 37 de ani, din Alba Iulia. Miercuri, acesta este prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi „lovire sau alte violenţe”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax