Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei persoane au fost prinse în flagrant în timp pescuiau cu dispozitive neautorizate, pe râul Mureș, în zona localității Șibot

Publicat

pescuitTrei persoane din județele Alba, Neamț şi Botoșani au fost prinse în flagrant de polițiștii din Șibot în timp ce pescuiau în râul Mureș cu undițe pe care erau montate dispozitive neautorizate.

Miercuri, 4 februarie, ora 17.00, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Şibot, în timp ce desfăşurau activităţi pentru combaterea actelor de braconaj piscicol pe albia râului Mureș, în zona localității Șibot, judeţul Alba, au surprins în flagrant pe P. B. (52 de ani), din judeţul Neamț, M.A. (21 de ani) din judeţul Botoşani şi S.S. (62 de ani), din oraşul Cugir, judeţul Alba, în timp ce pescuiau în albia râului Mureș, cu trei undițe pe care erau montate dispozitive neautorizate.

Atât cantitatea de peşte, cât şu undiţele găsită asupra celor trei persoane a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,pescuitul cu orice unelte înțepătoare sau agățătoare, prin greblare sau harponare “, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 64 alin.1, lit. l din OUG 23/2008.a, cu amendă de la 150 lei la 10.000 lei şi interzicerea dreptului de a pescui pe o perioadă cuprinsă între 1 şi 3 ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax