Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei persoane care se sustrăgeau executării pedepsei cu închisoarea, reținute de polițiștii din Alba

Publicat

masina, politie, duba, mascati

Trei persoane, care aveau de executat pedepse cu închisoarea, au fost reținute de polițiști și duse la penitenciar. Este vorba despre două femei și un bărbat care se sustrăgeau executării pedepsei. 

La data de 05 noiembrie 2020, în jurul orei 10.00, polițiștii de investigații criminale din Aiud au depistat și reținut o femeie de 33 de ani din municipiu, posesoare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Judecătoria Aiud.

Femeia a fost condamnată la executarea unei pedepse privative de libertate de 4 ani închisoare, pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Condamnata a fost depusă la Penitenciarul Aiud în vederea executării pedepsei.

La data de 05 noiembrie 2020, polițiștii din Blaj au depistat și reținut o femeie de 44 de ani din Blaj, posesoare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Blaj.

Femeia a fost condamnată la executarea unei pedepse privative de libertate de 7 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt.

Condamnata a fost depusă la penitenciar în vederea executării pedepsei.

La data de 05 noiembrie 2020, în jurul orei 22.30, polițiștii din Ocna Mureș l-au depistat și reținut pe un bărbat de 34 de ani din Ocna Mureș, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Aiud.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de un trei ani închisoare, pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Condamnatul a fost depus la Penitenciarul Aiud în vederea executării pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax