Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei persoane din Blaj, amendate de jandarmi în weekend, după ce două familii vecine au provocat un scandal

Publicat

actiune politie

Jandarmii din Alba au aplicat în weekend trei amenzi, fiecare în valoare de 400 de lei și un avertisment, după ce două familii vecine de pe o stradă din Blaj au provocat un scandal. 

Potrivit reprezentanților IJJ Alba, în perioada  5 – 6. septembrie. a.c., jandarmii din Alba au continuat să acționeze, asigurând ordinea și liniștea publică la evenimentele ce au avut loc în județ, atât în sistem independent cât și alături de efective ale poliției. De altfel, alături de celelalte structuri, efectivele de jandarmerie au acționat pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii infecției cu virusul SARS CoV-2.

În acest weekend, jandarmii au intervenit la solicitările cetățenilor, sancționând faptele care cotravin normelor de conviețuire socială.

În cele două zile au fost aplicate 6 sancțiuni dintre care 3 amenzi și 3 avertismente în conformitate cu prevederile Legii 61/1991, la Blaj și Câmpeni și un avertisment în baza OUG nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, la Arieșeni.

Dintre acestea, 3 amenzi (fiecare în valoare de 400 de lei ) și un avertisment au fost aplicate sâmbătă în Blaj, unde jandarmii au intervenit în urma unui apel la 112 efectuat de către una
dintre persoanele sancționate. Pe fondul unor neînțelegeri vechi, legate de proprietate, două familii vecine de pe strada Barbu Lăutaru, au provocat și au participat la scandal, aducându-și reciproc injurii și amenințări.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax