Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei persoane din Satu Mare și Timiș, cu dosar penal pentru furt. Au sustras portmoneele unor femei, în timp ce se aflau în supermarketuri din Sebeș

Publicat

furt geantaTrei persoane din județele Satu Mare și Timiș sunt cercetate de polițiștii din Sebeș, pentru furt, după ce, în luna ianuarie, în timp ce se aflau în Sebeș, au profitat de neatenția unor femei și le-au sustras portmoneele.

Potrivit IPJ Alba, la data de 19 februarie, polițiștii de investigații criminale din Sebeș le-au identificat pe K.I., de 43 de ani, din județul Satu Mare și S.A., de 49 de ani, din județul Timiș care împreună cu B.A.I., un bărbat de 45 de ani, din județul Satu Mare, sunt bănuite de comiterea a două furturi din poșete.

Se pare că, în data de 13 ianuarie 2016, în timp ce se aflau în supermarketuri de pe raza municipiului Sebeș, cei 3 au profitat de neatenția a două femei și le-au sustras din poșete, portmoneele în care aveau documente și bani.

Față de cele 3 persoane, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt precum și în vederea stabilirii întregii lor activități infracționale și recuperării prejudiciului.

Pentru prevenirea furturilor din buzunare/genţi/poşete, poliția recomandă:

– Nu purtaţi portofelul în buzunarul din spate al pantalonilor.

– Când vă aflaţi în locuri aglomerate  (pieţe, gări, magazine), ţineţi geanta în faţă, protejând-o cu mâna; fiţi mai vigilenţi decât de obicei.

– Când faceţi diferite plăţi sau cumpărături, nu vă afişaţi ostentativ cu toată suma de bani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax