Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Trei persoane rănite într-un accident rutier, pe DN7. Coliziune între un autoturism şi un TIR. Şoferul maşinii coducea beat

Publicat

pol

Un accident rutier s-a petrecut vineri seara, pe DN7, în care au fost implicate un autoturism şi un TIR. Au fost rănite trei persoane. Echipe de poliţişti au desfăşurat cercetări la faţa locului.

Traficul rutier a fost blocat în zona accidentului, pe tronsonul dintre „Lutsch 2000” şi Sebeş, timp de aproximativ o oră.

Din primele cercetări, un autoturism înmatriculat în Alba care circula pe direcţia Deva – Sebeş a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal de un TIR cu numere de Hunedoara care circula regulamentar din sens opus. Şoferul autoturismului şi doi pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceştia au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 2.11.2012, ora 18.24, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier, soldat cu răniţi grav, produs pe DN7 în afara localității Vințu de Jos, județul Alba.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, echipa operativă a constatat că numitul Corneliu G., (59 de ani), domiciliat în municipiul Sebeș, județul Alba,  a condus un autoturism, proprietatea personală, pe DN7, iar când a ajuns la km. 332+400m, în zona localităţii Vinţu de Jos, judeţul Alba, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autotractor, care tracta o semiremorca, condus regulamentar de Dorel, L. (42 ani), domiciliat în oraşul Hațeg, județul Hunedoara.

În urma accidentului, un bărbat de 82 ani, din municipiul Sebeș, județul Alba, pasager în autoturism, a fost rănit grav (fractură umăr drept), iar conducătorul auto Corneliu G. și un alt bărbat de 48 ani, pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare.

Poliţiştii au procedat la testarea conducătorilor auto cu aparatul alcooltest marca Drager care, pentru numitul Corneliu G. a indicat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal în care faţă de Corneliu G. se efectuează cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. În funcţie de evoluţia stării de sănătate şi voinţa victimelor cercetările penale pot fi extinse şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”


Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax