Connect with us
Publicitate

CUGIR

Trei pistoale, o pușcă cu lunetă și peste 190 de cartușe, descoperite de polițiști la un tânăr din Cugir. Bărbatul a fost reținut

p

Publicat

Un tânăr de 28 de ani din Cugir a fost reținut de polițiști fiind cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și uzul de armă fără drept. În urma unei percheziții efectuate la domiciliul acestuia, oamenii legii au descoperit trei pistoale, o pușcă cu lunetă, dispozitive improvizate de lansare și percutare a proiectilelor și cartușelor, recipiente cu praf de pușcă și peste 190 de cartușe. 

Potrivit IPJ Hunedoara, la data de 21 august 2024, polițiștii Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase din cadru Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, aflându-se în continuarea cercetărilor în cadrul unui dosar de cercetare penală având ca obiect nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la o adresă de pe raza orașului Cugir, județul Alba, deținută de către un tânăr de 28 de ani.

Trei pistoale, o pușcă cu lunetă și peste 190 de cartușe, descoperite de polițiști la un tânăr din Cugir

Cu această ocazie, la adresa de domiciliu al tânărului au fost identificate ca fiind deținute fără drept și indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor un pistol cu aer comprimat, o armă lungă cu sistem de ochire de tip lunetă, un pistol de calibrul 9 mm, un pistol revolver, mai multe recipiente care conțineau granule de culoare gri, (praf de pușcă), trei dispozitive improvizate cu sistem de lansare și percutare a proiectilelor și cartușelor, cu resort, din metal, 150 de capse cu, butelii de CO2, 65 proiectile sferice din sticlă, 185 proiectile sferice din cauciuc, 192 de cartușe și mai multe cutii cu petarde din categoria F4 și F2.

În cauză, polițiștii efectuează în continuare cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uzul de armă fără drept, orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

La data de 21 august 2024, în urma administrării probatoriului, față de tânărul de 28 de ani, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente cu propunere de luarea masurilor legale ce se impun.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate