Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei platforme subterane de colectare a deșeurilor se vor construi, de anul viitor, în Alba Iulia. Investiție de peste 33.000 de euro

Publicat

platforma deseuri subteranaUn proiect privind implementarea realizării de platforme subterane de precolectare/colectare a deșeurilor municipale se află pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Alba Iulia, din data de 28 noiembrie. Proiectul prevede realizarea a trei platforme subterane, valoarea totală a investiției fiind de 33.080 euro (fără TVA).

Proiectul prevede construirea, în 2015, a trei platforme subterane, dintre care două platforme subterane pentru 4 eurocontainere de 1.100 de litri în zona străzii Nicolae Titulescu și o platformă subterană pentru 3 eurocontainere, de aceeași capacitate, în perimetrul Pieții Agroalimentare din Centru.

Sistemul de precolectare/colectare a deșeurilor municipale pe platforme subterane prezintă multiple avantaje, dintre care amintim: eliminarea mirosurilor neplăcute, eliminarea focarelor de infecție, eliminarea mizeriei din jurul locurilor de colectare a deșeurilor, accesul la containere doar a persoanelor autorizate, aspectul estetic mult îmbunătățit, golirea se realizează cu ușurință de către mașinile utilitare de colectare a deșeurilor, folosirea containerelor standard de 1100 litri.

Valoarea totală a investiției este de 33.080 euro (fără TVA) și va fi suportată din fondurile proprii ale operatorului de salubritate Polaris M Holding, concesionarul serviciului de salubrizare din Alba Iulia.

foto: polaris.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax