Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei polițiști din Alba Iulia, amenințati cu moartea de un șofer care a produs un accident rutier. Bărbatul, trimis în judecată

Publicat

politie noaptea

Un accident rutier produs în parcarea magazinului Kaufland din Alba Iulia, lângă McDonald’s, a dus la o trimitere în judecată pentru ultraj. Este vorba despre un bărbat care locuiește în Alba Iulia și care a amenințat cu moartea trei polițiști. 

Fapta s-a petrecut în noaptea de 24 septembrie 2023, iar o trimitere în judecată a avut loc în data de 9 ianuarie 2024. Dosarul va fi judecat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia.

Din câte se pare tânărul a provocat un accident rutier, iar apoi când cei trei polițiști au intervenit i-a amenințat cu moartea. Fapta a fost detaliată pe scurt, în motivarea instanței din data de 9 ianaurie 2024.

Potrivit procurorilor, inculpatul, în data de 24 septembrie 2023, în jurul orei 01:15, ulterior producerii unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, în parcarea hipermarketului Kaufland, vis-a vis de restaurantul McDonald’s, precum și în contextul conducerii la sediul Poliției municipiului Alba Iulia și la U.P.U Alba, a adresat injurii și amenințări cu acte de violență, respectiv cu moartea la adresa agentului de poliție (…).

Momentan dosarul de ultraj nu a primit un prim termen de judecată pe rolul Judecătoriei Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax