Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei programatori albaiulieni top 3% mondial revoluționează crearea site-ului web pentru antreprenorii români (P)

Publicat

Echipa altnet schimbă definiția pentru crearea site-urilor web. Antreprenorii din Alba, și nu numai, vor beneficia de servicii online la altitudine.

După mai bine de 10 ani, în care au lucrat împreună pentru proiecte internaționale de succes, cei trei programatori din Alba Iulia își îndreaptă atenția spre antreprenorii locali care au nevoie de crearea și administrarea unui site web, pentru o prezență puternică în mediul online.

Creare site web și servicii online integrate, altfel decât până acum

Adrian Roșian – profesor universitar IT-ist, Claudiu Ceia – fost programator Facebook și George Cosma – inginer software sunt cei trei programatori din Alba Iulia, validați top 3% mondial, care au lansat altnet.ro – prima platformă unde antreprenorii își pot calcula și personaliza, în timp real, costurile pentru servicii online integrate.

Proiectele internaționale și experiența acumulată până în prezent stau la baza viziunii celor trei programatori, care acum își doresc să ofere mai mult antreprenorilor din județul Alba.

Prin altnet și-au propus să aducă într-un singur loc toate serviciile de care antreprenorii au nevoie pentru a-și construi imaginea în mediul online. Începând cu crearea unui site web, administrarea, mentenanța și promovarea acestuia, până la design, conținut web SEO și marketing.

„Vedem peste tot același tipar, ba mai mult, vedem site-uri care nu îndeplinesc în totalitate nevoile pe care un brand le are în mediul online. În opinia noastră, site-ul nu mai este de mult o necesitate, ci o investiție, un instrument sigur de vânzare, atunci când este creat în conformitate cu cerințele pieței.

altnet a luat naștere, în primul rând, din dorința noastră de a le oferi antreprenorilor locali chiar la ei în județ serviciile unei echipe care, înainte de toate, înțelege, analizează și apoi implementează la cel mai înalt nivel. În al doilea rând, vrem să aducem afacerilor cu care lucrăm o notă distinctă, atât din punct de vedere a performanței, cât și a creativității. Pentru că mereu cu toții vrem altceva, diferit de concurență.”

Adrian Roșian, fondator altnet

creare site web altnet

Care este prețul pentru crearea unui site web și promovarea lui?

Cât costă un site web de prezentare sau vânzare ori un magazin online? Ce preț are crearea unui website? La ce costuri să te aștepți dacă începi demersurile pentru promovare online? Ei bine, acestea sunt întrebări la care altnet răspunde instant.

Noutatea vine cu un calculator de prețuri pe care îl găsești pe platformă, astfel încât să ai evidența costului și a serviciilor pe care le accesezi. Mai mult, poți rezerva pachetul predefinit de servicii cu un avans de doar 30%.

Fie că ai o afacere la început de drum sau brandul tău a crescut și are nevoie de o nouă viziune originală, de acum știi unde găsești o echipă de specialiști dedicată obiectivelor tale.

Echipa altnet te invită să o cunoști la biroul de pe Bulevardul Revoluției 1989, nr. 1G din Alba Iulia sau online pe paginile de Facebook, Instagram sau LinkedIn.

Fii pregătit să faci saltul în mediul online și rămâi la altitudine! Accesează www.altnet.ro, calculează și rezervă serviciile online de care ai nevoie, înaintea concurenței!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax