Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei sfaturi pentru absolvenții Liceului ”Petru Maior” din Ocna Mureș. ”Să nu vă fie frică, așezați lumea pe un drum diferit”

Publicat

Conducerea Liceului Teoretic ”Petru Maior” Ocna Mureș le-a transmis absolvenților promoției 2020, un mesaj care conține trei sfaturi, în contextul în care sfârșitul anului școlar și toate evenimentele dedicate lui sunt afectate de epidemia de coronavirus princ are trece România. 

Redăm mai jos mesajul dedicat elevilor, postat pe contul de FAacebook al liceului:

”Absolvirea liceului marchează trecerea la vârsta adultă – perioada în care începi să-ți asumi responsabilitatea pentru propria viață. Atunci când veți decide ce este important pentru voi: genul de carieră pe care doriți să o urmați, cu cine vreți să vă construiți o familie, valorile pe baza cărora vreți să trăiți.

Dar vă lăsăm trei sfaturi rapide.

În primul rând, nu vă fie frică, pentru că o nouă generație, tineri ca voi, au învățat din greșelile din trecut și și-au dat seama cum să îmbunătățească lucrurile.

În al doilea rând, faceți ceea ce credeți că este corect.

Sper că, în loc de asta, veți decide să vă bazați pe valori care durează, cum ar fi onestitatea, munca grea, responsabilitatea, corectitudinea, generozitatea, respectul față de ceilalți. Nu o să vă iasă de fiecare dată, veți face greșeli așa cum facem cu toții.

Dar dacă ascultați adevărul care este în interiorul vostru, chiar și atunci când este greu, chiar și atunci când este incomod, oamenii vor observa. Vor veni către voi. Și veți face parte din soluție în loc de a fi parte a problemei.

Și în cele din urmă, construiți o comunitate. Nimeni nu face lucruri mari de unul singur. În momentul de față, va trebui să o facem împreună.

Așa că fiți atenți la luptele celuilalt. Susțineți-vă unul pe celălalt pentru drepturile fiecăruia. Lăsați în urmă toate vechile moduri de gândire care ne despart și așezați lumea pe un drum diferit.

Dar adevărul este că nu aveți nevoie de noi să vă spunem ce să faceți, pentru că în atâtea feluri, ați început deja să conduceți.”( Barack Obama)

Felicitări PROMOȚIA ANULUI 2020. Continuați să ne faceți mândri, și acum când lumea vă e deschisă MERGETI ȘI CUCERIȚI LUMEA. Dumnezeu să vă binecuvânteze în tot ceea ce faceți!

Conducerea Liceului Teoretic ”Petru Maior” Ocna Mureș”

Sursă: ocnamuresonline.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax