Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei șoferi „alcoolizați” din Alba, cu dosare penale. Au fost prinși conducând cu alcool la bord, în weekend, de Ziua Îndrăgostiților

Publicat

etilotestTrei șoferi din Jidvei, Blaj și Sebeș s-au ales cu dosare penale, în weekend-ul de Ziua Îndrăgostiților, după ce polițiștii i-au prins conducând autoturisme cu alcool „la bord”. Unul dintre aceștia, un bărbat de 51 de ani din Jidvei, avea 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 februarie, ora 17.45, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Jidvei, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza comunei Jidvei, au oprit pentru control, pe strada Principală, un autouturism, condus de un bărbat de 51 de ani, din comuna Jidvei.

Întrucât acesta emana miros de alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care conducătorul auto a fost condus la Spitalul municipal Blaj, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot duminică, 14 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Blaj, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza municipiul Blaj, au oprit pentru control, pe strada Păcii, un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din municipiu.

Întrucât acesta emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care conducătorul auto a fost condus la Spitalul municipal Blaj, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii concentraţiei alcoolice din sânge.

Sâmbătă, 13 februarie, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Sebeş au oprit, pe strada Dorin Pavel din municipiul Sebeş, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din municipiu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul municipal Sebeş fiindu-i recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax