Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei șoferi din Alba, cercetați de polițiști pentru alcool la „bord”. Un bărbat din Galda de Jos a condus mopedul cu 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat

Publicat

etilotest1Trei bărbați din Cugir, Galda de Jos, Avram Iancu și un tânăr de 20 de ani din Livezile sunt cercetați de polițiști, după ce în acest sfârșit de săptămână au urcat la volan cu alcool la „bord”. Un dintre bărbați, în vârstă de 42 de ani, din Galda de Jos a condus mopedul și fără permis de conducere, dar și cu 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Al doilea șofer care și-a încercat norocul, să conducă sub influența băuturilor alcoolice a fost un șofer de 60 de ani din Cugir, care în urma testării cu aparatul etilotest a avut 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă seara, la ora 22.13, S.V., de 42 de ani, din comuna Galda de Jos, în timp ce circula cu un motoscuter între localitățile Totoi și Sîntimbru, a pierdut controlul asupra acestuia și a căzut. În urma accidentului mopedistul a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spitalul din Alba Iulia.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mopedistul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar în urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de S.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Duminică dimineața, în jurul orei 09.13, polițiștii rutieri din Aiud, au oprit pentru control, pe strada Moților din oraș, un autoturism condus de P.Ș., un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Livezile.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,58 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de P.Ș., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Tot duminică seara, la ora 18.58, pe drumul judeţean 750 B, poliţiştii din Câmpeni l-au depistat pe A.I., de 40 de ani, din comuna Avram Iancu, în timp ce conducea un autoturism a cărui autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată din septembrie 2009.

În plus, în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat că acesta era sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparat fiind de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de A.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

Duminică noaptea, la ora 01.00, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Abrud, au oprit pentru control, pe DJ 107 I, pe raza comunei Bucium, un autoturism condus de D.V.N., de 60 de ani, din Cugir.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul din Abrud unde i-a fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de D.V.N. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax