Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei şoferi din Zlatna şi Sebeş, cu dosare penale pentru infracţiuni rutiere. Unul dintre ei avea alcoolemie de 1,10 şi permisul anulat

Publicat

sofer volan

sofer volan masina condus Trei şoferi din Zlatna şi Sebeş s-au ales, în weekend, cu doare penale, după ce au fost prinşi de poliţişti la volanul unor maşini neînmatriculate sau conducând sub influenţa alcoolului. Unul dintre ei avea peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat şi conducea cu permisul anulat.

Vineri, 6 mai, în jurul orei 17.20, poliţiştii din Zlatna l-au depistat pe D.M.C. (42 de ani) din oraş, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 74, fiind sub influenţa alcoolului şi având permisul de conducere anulat. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de D.C.M., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere cu permisul anulat.

Sâmbătă, 7 mai, în jurul orei 13.30, poliţiştii rutieri din Sebeş l-au depistat pe C.C.I., de 38 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe strada Drumul Sibiului din oraş. Faţă de C.C.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Duminică, 8 mai, în jurul ore 1.45, poliţiştii din Zlatna au oprit pentru control un autoturism ce era condus de C.A.S., un bărbat de 26 de ani, din oraş. Acesta emana miros de alcool, astfel că poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, inclusiv să fie condus la spital, pentru recoltarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de C.A.S., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax