Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei șoferi prinși de polițiștii din Alba în timp ce conduceau sub influența substanțelor psihoactive. Unde au fost depistați

Publicat

politie noaptea

Polițiștii rutieri din Alba au fost la datorie de la începutul weekend-ului pentru ai verifica pe șoferii aflați în trafic. În ultimele două zile au testat zeci de șoferi cu drug test-ul sau etilotestul din dotare. 

Trei dintre șoferii testați în serile de 6 decembrie și 7 spre 8 decembrie au ieșit pozitiv pentru substanțe cu efect psihoactiv. Cele trei cazuri au fost făcute publice de reprezentații IPJ Alba, într-un comunicat de presă emis duminică, 8 ianuarie. 

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 7 spre 8 decembrie, în jurul orei 23,30, polițiștii au oprit, pentru control, pe B-dul Încoronării din municipiul Alba Iulia, un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din comuna Mărtinești, județul Hunedoara.

În urma testării acestuia cu aparatul drogtest, a rezultat că era sub influența drogurilor, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței, în organism, a substanțelor cu efect psihoactiv.

De asemenea, în jurul orei 21,30, pe strada Clujului din Teiuș, a fost oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Teiuș.

În urma testării tânărului cu aparatul drogtest, a rezultat că era sub influența substanțelor interzise, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței, în organism, a substanțelor cu efect psihoactiv.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot polițiștii au comunicat că în data de 6 ianuarie 2023, în jurul orei 23,15, polițiștii Biroului Rutier Alba Iulia, în timp ce acționau împreună cu polițiștii Serviciului Rutier, pe strada Stejarului din Alba Iulia, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din Alba Iulia.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul drogtest, a rezultat că era sub influența substanțelor interzise, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea determinării prezenței, în organism, a substanțelor cu efect psihoactiv.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alexandru Ciologari

    luni, 09.01.2023 at 10:38

    bravo lor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax