Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei străzi, cinci blocuri, adăpostul pentru câini și alte zone din Alba Iulia incluse în contractul firmei care se ocupă de deratizare

Publicat

Primăria Alba Iulia va adăuga suprafețe noi pentru efectuarea lucrărilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție de către firma care gestionează aceste acțiuni. Datorită finalizării lucrărilor de reabilitare la străzile Alexandru Ioan Cuza, Zlatnei și Calea Moților, dar și amenajării adăpostului de câini și a unei zone de agrement și locuri de joacă din Ampoi II, acestea vor fi incluse în programul de deratizări.

Vineri, în cadrul ședinței de Consiliu Local, se va vota modificarea suprafețelor pe care se realizează lucrări de deratizare, dezinsecție și dezinfecție în municipiul Alba Iulia, pe baza contractului de concesiune încheiat cu Coral Impex în 2012. În urma unor lucrări de dezvoltare a municipiului care au fost finalizate în ultima perioadă se modifică prin rectificare și adaugă noi suprafețe în cadrul contractului încheiat între adiministrația locală și firma delegată cu deratizarea, dezinsecția și dezinfecția orașului.

Datorită finalizării lucărilor de reabilitare a Cetății Alba Carolina există modificate și nou înființate suprafețe în zona Centrului istoric 7.350 mp zone verzi, în zona Laturii de Vest 2.000 de mp de zone verzi și în Parcul Unirii 31.853 de mp de zone verzi.

Primăria Alba Iulia va adăuga la modificarea contractului de concesiune și străzile reabilitate unde există o nouă suprafață de zonă verde, respectiv strada Alexandru Ioan Cuza cu 3.450 mp și a străzilor Calea Moților și Zlatnei cu 6.618 mp.

De asemenea, există și părți comune cu suprafețe noi, ale următoarelor blocuri aflate în proprietatea muncipiului Alba Iulia:

Bl. A1 de pe strada Marcus Aurelius, nr. 47 – 151,34 mp

Bl. A3 de pe strada Marcus Aurelius, nr. 58 – 151,34 mp

Bl. ANL situat pe strada Piața Consiliul Europei, nr.32 A – 326 mp

Bl. ANL C1C de pe strada Vânătorilor, nr. 32 A – 280,28 mp

Bl. ANL C1C de pe strada Vânătorilor, nr. 38 – 280,28 mp.

O altă suprafață care va intra în delegarea firmei Coral Impex este Zona de agrement și locuri de joacă din Cartierul Ampoi II, unde există o suprafață exterioară de 9.614 mp și 80 de mp clădiri.

Adăpostul pentru câinii comunitari construit la Partoș va fi și el atribuția firmei de deratizare, dezinsecție și dezinfecție cu o suprafață nouă în exterior de 481 mp și 81 de mp de clădire.

În urma unei adrese făcute anul trecut în numele cetățenilor din cartierul „La Recea” prin care Primăria Alba Iulia a fost sesizată de disconfortul produs de țânțarii și muștele din zonă, în care există o suprafață nouă de zone verzi de 6.469 mp, se va efectua și acolo serviciul de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax