Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei suspecți de furturi la Vințu de Jos și Ighiu, prinși în aceeași zi de Poliția Alba. Prejudiciu de peste 3000 de lei

Publicat

Trei bărbați bănuiți de comiterea a trei furturi, la Vințu de Jos și Ighiu, din case și magazine, au fost prinși de polițiști în aceeași zi, în cadrul unei acțiuni cu efective mărite. În total, prejudiciul este de 3.200 de lei.

Un tânăr de 22 de ani, din comuna Vințu de Jos, care ar fi găsit un telefon pe scările unui magazin alimentar din localitate și l-a păstrat, a fost identificat miercuri de polițiști. Este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de însușire a bunului găsit. Fapta s-a petrecut în 7 septembrie, iar prejudiciul este de 500 de lei.

Tot polițiștii din Vințu de Jos l-au identificat pe un bărbat de 30 de ani, din comună, ca bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt sesizată poliție la data de 22 octombrie. Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 21/22 octombrie, bărbatul ar fi pătruns, prin folosirea de chei potrivite, într-o locuință din comună și ar fi sustras o motocoasă în valoare de 400 de lei.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au identificat pe un bărbat de 41 de ani, din comuna Ighiu, ca bănuit de săvârșirea unui furt din locuință. În primăvara acestui an, ar fi pătruns, prin efracție, într-o casă din localitatea Șard, comuna Ighiu și ar fi sustras o sobă, un aragaz precum și obiecte de mobilier și de uz casnic, în valoare totală de 2.300 de lei. Bărbatul este cercetat pentru furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax