Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Trei tineri au furat 250 de metri de cablu telefonic într-o singură noapte

Publicat

Nu mai puţin de 250 de metri de cablu telefonic a fost sustras, în noaptea de duminică spre luni, de pe marginea drumului comunal 83, în zona Ormeniş. Autorii furtului sunt un tânăr de 21 de ani şi un minor de 16 ani, ambii domiciliaţi în comuna Unirea şi un al treilea suspect, de 25 de ani din municipiul Turda.

Cu ocazia unui controlul în trafic, într-un autoturism a fost găsită cantitatea de 250 metri cablu telefonic, iar, din primele cercetări efectuate de poliţişti, s-a stabilit că acesta a fost sustras de către trei suspecţi de pe stâlpii de susţinere a reţelei de telefonie, pe de marginea drumului comunal 83 Ormeniş. Valoarea prejudiciului este de 3.415 lei.
În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că în noaptea de 4/5.08.2011, suspecţii au sustras şi 200 de metri de cablu telefonic de pe stâlpii de susţinere a reţelei de pe marginea drumului judeţean 103 G Inoc – Ciugudul de Jos, pe care l-au valorificat la un centru de colectare a fierului vechi din municipiul Turda.

UPDATE: P.G.C. (25 de ani), din Turda şi N.M.I. (de ani) au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Alba, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. nik

    joi, 11.08.2011 at 15:18

    acolo sa va peara oasele

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax