Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei tineri, cu dosare penale pentru conducere cu alcool „la bord” sau fără permis, la Alba Iulia şi Blaj. Au fost opriţi în trafic, de poliţişti, în weekend

Publicat

etilotest_Trei tineri, din Alba Iulia, Blaj şi Ighiu s-au ales cu dosare penale după ce au avut “ghinionul” să fie prinşi de poliţişti în trafic, la volan, fie sub influenţa alcoolului, fie fără permis.

Vineri, la ora 10.28, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Alba Iulia au oprit pentru control, pe strada Republicii din municipiul Alba Iulia, un autoturism condus de Mircea D., de 29 de ani, din Alba Iulia. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de “conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere” , faptă prev şi ped de art. 335 alin.1 din Codul Penal.

Sâmbătă, la ora 5.21, poliţişti din cadrul Politiei municipiului Alba Iulia au oprit pentru control pe strada Brânduşei din Alba Iulia, un autoturism condus de M.F., de 26 de ani, din comuna Ighiu. Emana miros de alcool, astfel că a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 grame/litru alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul Judeţean Alba în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, faptă prevazută și pedepsită de art.336, alin l din Codul Penal.

Duminică, la ora 00.26, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Blaj, au oprit pentru control, pe strada Păcii din localitate, un autoturism condus de Florin R., de 31 ani, din municipiu. Şoferul emana miros de alcool, aşa că a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul municipal Blaj, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Şi în acest caz, şoferul este cercetat pentru,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, faptă prevăzută și pedepsită de art.336, alin l din Codul Penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax