Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei tineri din Aiud, cercetaţi pentru furturi din maşini. Au produs pagube de peste 4.000 de lei

Publicat

furt masinaPoliţiştii din Aiud îi cercetează pe trei tineri din oraş, de 18, 19 şi 20 de ani, care au furat mai multe bunuri din autoturisme, începând din primăvara acestui an. Au fost prinşi miecuri şi anchetatorii au descoperit că au „la activ” şi alte infracţiuni de furt. În total, au produs pagube de peste 4.000 de lei proprietarilor de autoturisme.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au continuat cercetările cu privire la doi tineri din Aiud care s-au dovedit a fi autorii mai multor furturi comise în perioada aprilie – mai 2014, din autoturisme parcate pe raza municipiului.

Oamenii legii au stabilit că D.I.R., de 19 ani şi J.L., de 20 de ani, sunt bănuiţi de comiterea altor două furturi, fapte reclamate poliţiei în data de 12 aprilie.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că în noaptea de 11/12 aprilie, cei doi tineri s-au deplasat pe raza localităţii Leorinț şi au sustras un radiocasetofon, o motopompă şi un acumulator auto de pe autovehicule parcate în faţa locuinţelor a doi cetățeni din localitate.

Poliţiştii au stabilit de asemenea că în luna septembrie 2014 cei doi tineri, împreună cu D.D.I.E., de 18 ani, din comuna Miraslău, au comis alte trei furturi de acumulatori auto, două în dauna unor cetăţeni din localităţii Rădeşti şi unul în dauna unui cetăţean din localitatea Lopadea Veche.

Valoarea totală a prejudiciului cauzat prin aceste fapte a fost estimat de către păgubiţi la 2.000 de lei, o parte fiind recuperat.

Miercuri, cei doi au fost identificaţi ca fiind autorii a şase furturi din maşini. Au sustras acumulatori auto, CD playere, huse de scaune, dar şi carburant, prejudiciul total cauzat prin faptele lor fiind estimat de păgubiţi la valoarea de 2.210 lei.

Faţă de cei trei tineri cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor săvârşirii faptelor şi recuperării întregului prejudiciului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax