Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei tineri din Alba, ARESTAŢI pentru furturi din autoturisme. Au spart 17 maşini parcate şi au produs un prejudiciu de 40.000 de lei

Publicat

furt masina autoTrei tineri din Alba Iulia şi Zlatna, unul dintre ei minor, au fost arestaţi, fiind acuzaţi de furt din autoturisme şi producerea unui prejudiciu de 40.000 de lei. Aceştia au spart în total 17 autoturisme parcate în Alba Iulia, în perioada iulie-septembrie 2016. Tinerii „operau” noaptea, prin spargerea cu un levier a geamurilor sau prin forţarea sistemelor de închidere ale portierelor maşinilor.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, reprezentat de prim-procuror Ileana Florentina Cherşa, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva celor trei a fost dispusă în 7 octombrie, pentru 18 infracţiuni de furt calificat.

În 10 octombrie, procurorul a formulat propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile faţă de cei trei inculpaţi, care a fost admisă marţi, 11 octombrie, de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia.

Din actele de urmărire penală efectuate de organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia – Biroul de Investigaţii Criminale şi de procurorul din cadrul Parchetului de pe Judecătoria Alba Iulia a rezultat suspiciunea rezonabilă că:

„În perioada 30.07.2016 – 07.09.2016, inculpaţii N.R.A., J.M. şi S.E.Ş. ar fi pătruns pe timp de noapte şi prin efracţie, respectiv prin spargerea cu un levier a geamurilor sau prin forţarea sistemelor de închidere ale portierelor, în interiorul a 17 autoturisme parcate pe raza municipiului Alba Iulia şi ar fi sustras diferite sume de bani şi bunuri pe care le-au valorificat, cauzând persoanelor vătămate un prejudiciu total în cuantum de aproximativ 40.000 lei. Totodată, cei trei inculpaţi ar mai fi comis împreună o infracţiune de furt calificat în dauna unei societăţi comerciale, în noaptea de 18/19.08.2016”.

Este vorba despre Marius J. (23 de ani) din Zlatna, Raul Andrei N. (18 ani) din Alba Iulia şi Emilian Ştefan S. (15 ani) din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax