Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru tineri din Alba au ajuns la spital după ce au căzut cu mașina în râul Ampoi. Polițiștii au anunțat accidentul după două zile

Publicat

Patru tineri din Alba au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina într-un râu. Deși accidentul rutier s-a petrecut vineri, 17 noiembrie, polițiștii au comunicat incidentul două zile mai târziu, duminică 19 noiembrie. 

Mai mult de atât, reprezentații poliției anunță în buletinul de presă selectiv incidentele sau evenimentele care se petrec pe raza județului. 

Incidentul care a avut loc vineri seara, 17 noiembrie, a fost comunicat în buletinul de presă de reprezentații IPJ Alba, în data de 19 noeimbrie.

Este vorba despre patru tineri cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, care au fost răniți după ce au căzut cu mașina în râul Ampoi. Mai exact, autoturismul în care se aflau a ieșit de pe carosabil, în timp ce șoferul, în vârstă de 19 ani, conducea pe DN 74.

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 noiembrie 2023, un tânăr de 19 ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, în direcția Abrud – Zlatna, în zona Valea Dosului, a pierdut controlul asupra acestuia, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în râul Ampoi.

În urma accidentului, conducătorul auto și trei tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportați la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax