Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei tineri din Alba, cercetaţi pentru conducere fără permis. Unul dintre ei este un adolescent de 14 ani din Stremţ, iar altul transporta lemne furate

Publicat

Trei tineri din Alba s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi de poliţişti la volan fără a avea permis de conducere. Unul dintre aceştia este un minor în vârstă de 14 ani care a condus un autoturism pe o stradă din localitatea Geomal. Un alt tânăr, de 25 de ani, din Stremţ, transporta cu un tractor lemne tăiate ilegal.

Miercuri, 13 noiembrie, la ora 17.00, poliţiştii Postului de Politie Meteş au oprit pentru control, pe raza localităţii Poiana Ampoiului, un tractor condus de o tânără de 19 ani, din comună. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat că tânăra nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, motiv pentru care au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Tot miercuri, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud l-au depistat pe un minor în vârstă de 14 ani, din comuna Stremţ, în timp ce conducea, un autoturism, pe o stradă din localitatea Geomal. Poliţiştii au întocmit pe numele minorului, actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

În aceeaşi zi, tot în localitatea Geomal, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au oprit pentru control, un tractor condus de Z.B.M., un tânăr de 25 de ani, din comuna Stremţ.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar tractorul i-a fost încredinţat, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către S.L., un bărbat de 65 de ani, din comună, cu toate că acesta avea cunoștință că tânărul nu posedă permis de conducere.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că lemnele încărcate în remorca tractorului au fost tăiate, fără drept, de către S.L., din pădurea situată în locul numit “Tăul Ţolii”, de pe raza localităţii Geomal.

Pe numele lui S.L. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere şi tăiere ilegală de arbori, iar pe numele lui Z.B.M. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax