Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei tineri din Alba, condamnați la închisoare pentru violarea unei minore, au făcut apel la decizia Judecătoriei Sebeș

Publicat

Trei tineri din Roșia de Secaș care în luna iunie a anului 2018 au violat o minoră de 17 ani, pe o pășune din comuna Daia Română, și au fost condamnați la închisoare cu executare, de către Judecătoria Sebeș, au făcut apel la decizia magistraților.

Dosarul în care Lucian Grozav, a fost condamnat la 7 ani şi 3 luni de închisoare pentru viol şi lovire, alături de minorii Ș. Claudiu și C. Pîsu, condamnați la 3 ani, respectiv 2 ani de detenție într-un centru pentru minori, a ajuns pe masa magistraților de la Curtea de Apel Alba Iulia.

Reamintim că în 15 iunie 2018, potrivit IJP Alba, ”după ce ar fi consumat băuturi alcoolice în mai multe localuri din municipiul Sebeş, s-ar fi deplasat în municipiul Alba Iulia unde, tânărul de 18 ani ar fi invitat-o pe o minoră de 17 ani, din comuna Ighiu, pe care o cunoştea, la un local public din oraş.

CITEȘTE ȘI: Ani grei de închisoare pentru trei tineri care au violat o minoră pe un câmp, la Daia Română

Acolo, împreună cu ceilalţi doi tineri ar fi consumat băuturi alcoolice, după care minora le-ar fi cerut să o ducă acasă însă ei au chemat un taxi cu care ar fi dus-o pe o păşune din comuna Daia Română.

Acolo, minora ar fi întreținut, de bunăvoie, raporturi sexuale cu tânărul de 18 ani, după care ar fi fost violată de ceilalţi doi tineri.

Ulterior, minora ar fi încercat să-şi sune mama însă ar fi fost agresată de tânărul de 22 de ani, iar cel de 18 ani i-ar fi sustras telefoanele mobile şi ar fi amenințat-o, cu acte de violenţă, în cazul în care va reclama faptele.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax