Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei tineri din Alba depistați la volan, sub influența substanțelor psihoactive. Testați în cadrul unei ample acțiuni a poliției

Publicat

Trei tineri din Alba au fost depistați de polițiști, în timp ce conduceau sub influența substanțelor psihoactive. Cei trei au fost testați cu aparatul de drug test, în timpul unei ample acțiuni desfășurate în noaptea de sâmbătă spre duminică. 

Cele trei cazuri au fost transmise presei de reprezentații Inspectoratului de Poliție al Județului Alba, în buletinul de presă emis duminică, 5 februarie 2023.

Potrivit IPJ Alba cele trei cazuri au fost depistate sunt:

În jurul orei 20,40, polițiștii Secției 1 Poliție Rutieră Galda de Jos, în timp ce acționau împreună cu polițiștii Biroului Rutier Alba Iulia, pe raza localității Șard, comuna Ighiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Ighiu.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul drogtest, a rezultat că era sub influența substanțelor psihoactive, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, pentru stabilirea prezenței, în organism, a substanțelor interzise.

În jurul orei 22,00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au oprit, pentru control, pe strada Lucian Blaga din Vințu de Jos, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Vințu de Jos.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul drogtest, a rezultat că era sub influența substanțelor cu efect psihoactiv, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, pentru stabilirea prezenței, în organism, a substanțelor interzise.

În jurul orei 23,20, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au oprit, pentru control, pe raza localității Teleac, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din Alba Iulia.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul drogtest, a rezultat că era sub influența substanțelor psihoactiv, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, pentru stabilirea prezenței, în organism, a substanțelor interzise”, se arată în comunicatul poliției.

În toate cele trei cazuri, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax