Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei tineri din Alba Iulia care au spart o biserică și au furat din cutia milei, trimiși în judecată. Ce alte fapte au mai comis

politie noaptea

Publicat

Trei tineri din Alba Iulia, dintre care unul un cunoscut al polițiștilor au fost recent trimiși în judecată. Aceștia vor ajunge în fața magistraților pentru două fapte comise la sfârșitul anului 2021. 

Dosarul în care cei trei vor fi judecați pentru furt calificat a trecut în data de 9 mai de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară.

Cei trei vor fi judecați după ce au spart o biserică din oraș, dar au și furat banii unei persoane.

Doi dintre ei vor fi judecați pentru furt calificat după ce au spart biserica Sfânta Ecaterina din oraș și au furat din cutia milei 146 de lei, iar altul pentru că a asigurat zona.

Ce au reținut magistrații

”În noaptea de 01/02.11.2021, în jurul orei 01:00, împreună cu inculpatul au pătruns prin efracţie în incinta Bisericii Sfânta Ecaterina din Alba Iulia, în timp ce inculpatul  asigurat paza locului faptei, iar din interior au sustras suma de 146 lei din cutia mile.

În data de 19.11.2021, în jurul orei 22:00, în timp ce se afla în apropierea localului Platinum Games din Alba Iulia i-a sustras persoanei vătămate din mână suma de 2.000 lei”, au notat magistrații în cazul unuia dintre cei trei inculpați.

Cu banii furați unul dintre cei trei tineri a cumpărat un telefon, și alcool.

În data de 9 mai dosarul de furt calificat a primit ”undă verde” din partea magistraților Judecătoriei Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax