Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei tineri din Alba Iulia care împărţeau pixuri cu sigla PNL şi mesajul „Baftă la bac!” au ajuns la poliţie. Vezi de ce

Publicat

elevi

Un incident mai puţin obişnuit s-a petrecut luni dimineaţa, în ziua în care elevii de clasa a XII-a au susţinut prima probă scrisă la Bacalaureat. Trei tineri care împărţeau pixuri cu sigla PNL şi mesajul „Baftă la bac!” în zona Colegiului Economic din Alba Iulia au ajuns la poliţia municipiului, după ce un profesor din cadrul liceului a sesizat oamenii legii, pe motiv că aceştia „tulburau liniştea”.

Cei trei, reprezentanţi TNL Alba Iulia, cu vârste de 17 ani, respectiv 18 ani, au fost duşi de poliţişti la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, pentru a fi identificaţi, având în vedere că, potrivit reprezentanţilor IPJ Alba, aceştia spuneau că „nu aveau actele la ei”. La scurt timp, au fost lăsaţi să plece.

Însă preşedintele PNL Alba Iulia, Florin Roman, a formulat plângere la poliţie pentru abuz şi împiedicarea unei acţiuni în desfăşurare.

„Azi, trei tineri de la TNL Alba Iulia au organizat o acțiune, deja devenită tradiţională, de împărţire de pixuri, cu sigla PNL, cu inscripţia <Baftă la Bac!>. Acțiunea a avut loc în afara incintei fostului liceu economic din Alba Iulia, iar pixurile, făcute pe banii membrilor PNL Alba, Iulia erau distribuite gratuit. La sesizarea unei cucoane cu aere de şefă de comisie, polițiștii albaiulieni au oprit acțiunea de distribuire, solicitând identificarea <turbulenţilor>. Însuși coana cu aere a recunoscut ca n-a fost vorba de nimic ilegal, probabil doar culoarea galbena a pixului. La sediul Poliției Alba Iulia, tinerii <infractori> au fost verificaţi, iar eu am depus plângere penală împotriva coanei cu aere de şefă. Parcă nimeni nu e mai presus de lege”, a anunţat Florin Roman, pe pagina de Facebook.

Roman a precizat că astfel de acţiuni ale tinerilor liberali au mai fost organizate şi anii trecuţi şi că aveau programat[ distribuirea pixurilor la Colegiul economic, urmând ca mâine să se deplaseze în zona Colegiului „HCC” şi ulterior la celelalte licee din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. coleg

    luni, 01.07.2013 at 14:00

    foarte bine ca ia saltat politia. Poate chiar Roman ia trimis

    • adi

      luni, 01.07.2013 at 15:26

      tie ti se pare normal sa te salte politia fara motiv?

  2. info

    luni, 01.07.2013 at 20:21

    Cred ca politia a procedat corect daca tinerii nu s-au legitimat si nu aveau acte de provenienta a bunurilor!

  3. AIK93

    marți, 02.07.2013 at 00:29

    mai taceti ma… de cand nu ai voie sa inmanezi unor elevi un pix si sa le transmiti mesaju „BAFTA LA BAC ” ? si nu era nimeni in incinta centrului de examinare…, aratatimi si mie unde scrie ca nu ai voie sa faci asa ceva? 😐

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax