Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei tineri din Alba Iulia, cercetați pentru furt. Au sustras bani, un laptop și alte bunuri, dintr-un cabinet medical din Abrud

Publicat

furt casaTrei tineri din Alba Iulia, printre care și un minor, sunt cercetați de polițiști pentru furt. Aceștia au pătruns, în noaptea de 3/4 noiembrie, într-un cabinet medical din Abrud, de unde au sustras o sumă de bani, un laptop și alte bunuri, cauzând un prejudiciu de 1.500 de lei.

Poliţiştii din Abrud au identificat trei tineri din Alba Iulia ca persoane bănuite de comiterea unui furt reclamat poliţiei în data de 4 noiembrie, prin care s-a cauzat un prejudiciu în valoare de 1.500 de lei.

La data de 18 decembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud, sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia i-au identificat pe M.N., de 19 ani, S.N., de 29 de ani şi pe un minor de 16 ani, toţi din Alba Iulia, ca persoane bănuite de comiterea unui furt reclamat poliţiei în dimineaţa de 4 noiembrie.

În sarcina celor trei tineri s-a reţinut faptul că, în noaptea de 3/4 noiembrie, au pătruns, prin efracţie, într-un cabinet medical din Abrud şi au sustras o sumă de bani, un laptop şi alte bunuri, cauzând în prejudiciu ce a fost evaluat de persoanele păgubite la 1.500 de lei.

Faţă de M.N., poliţiştii au luat măsura reţinerii, iar în data de 19 decembrie l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni care a dispus cercetarea sa sub control judiciar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax