Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei tineri din Alba Iulia și Sântimbru, REȚINUȚI pentru furt. Au sustras bani și bunuri din mai multe magazine, dar și de la un așezământ social

Publicat

furt casaTrei tineri de 37, 28 și 25 de ani din Alba Iulia și Sântimbru au fost reținuți de polițiști, pentru furt. Aceștia sunt bănuiţi de comiterea unui număr de șase furturi sau tentative de furt din societăţi comerciale şi a unui furt dintr-un aşezământ social. Cu ocazia percheziţiei efectuate la domiciliul unuia din ei, poliţiştii au găsit mai multe bunuri provenite din furt, precum şi îmbrăcăminte folosită de tineri la comiterea faptelor. 

Poliţiştii din Alba Iulia i-au identificat pe trei tineri din Alba Iulia şi Sântimbru, care sunt bănuiţi de comiterea unui număr de șase furturi sau tentative de furt din societăţi comerciale şi a unui furt dintr-un aşezământ social, transmite IPJ.

În urma unei percheziţii de domiciliu, poliţiştii au găsit mai multe bunuri provenite din furt precum şi îmbrăcăminte folosită de tineri la comiterea faptelor. Cei trei au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi Parchetului, pentru dispunerea măsurilor legale.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe B.C.F., de 37 de ani, din Alba Iulia, S.N., de 28 de ani, din Alba Iulia şi M.N., de 25 de ani, din comuna Sântimbru, care sunt bănuiţi de comiterea, în perioada 26 iulie – 4 august 2015, a unui număr de 7 furturi sau tentative de furt.

În sarcina celor trei tineri s-a reţinut faptul că, fie împreună, fie individual, au pătruns, prin efracţie, pe timp de noapte, în cinci magazine alimentare şi localuri publice din municipiul Alba Iulia de unde au sustras ţigări şi diverse sume de bani.

Totodată, poliţiştii au reţinut faptul că în noaptea de 28/29 iulie, S.N. a încercat să pătrundă, prin efracție, într-un magazin alimentar situat pe strada Arnsberg din Alba Iulia, iar în perioada 30 iulie – 1 august a pătruns prin efracție într-un aşezământ social din Alba Iulia, de unde a sustras un laptop, o tabletă, două aparate foto, o unitate PC, haine, alimente şi produse cosmetice.

Pentru obţinerea de probe şi recuperarea prejudiciilor cauzate prin faptele celor trei, la data de 6 august, poliţiştii de investigaţii criminale, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat o percheziție la reşedinţa din Alba Iulia a lui B.F.C., ocazie cu care au fost găsite mai multe dintre bunurile provenite din furturi precum şi genți de voiaj şi îmbrăcăminte ce erau folosite la comiterea faptelor.

Poliţiştii au luat, faţă de cei trei, măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca vineri, 7 august, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax